середа, 25 лютого 2009 10:09

Кріль пояснив, кого і за що треба вигнати з Кабміну

Кріль пояснив, кого і за що треба вигнати з Кабміну

Заміну певних представників Кабміну можна зрозуміти. Таку думку висловив народний депутат від НУНС, лідер партії "Єдиний центр" Ігор Кріль.

"Наприклад, про потребу відставки економічного блоку уряду ми почали говорити ще в липні. Така ж ситуація і з блоком, що відповідає за паливно-енергетичний комплекс: не впоралися - здайте портфелі", - цитує політика прес-служба партії.

Риба гниє з голови

"Міністра соціальної політики можна критикувати за незрозумілі заяви щодо виплат пенсій: то каже, що можливі проблеми в лютому, то - перевиконали план Пенсійного фонду. Мінтранс - за постійне збільшення тарифів на пасажирські перевезення без поліпшення умов поїздок, Міністра регіонального розвитку - за відсутність співпраці у вертикалі "уряд - місцеві органи влади", Міністра внутрішніх справ - за те, що його частіше можна побачити в ЗМІ, ніж за виконанням безпосередніх функцій", - підкреслив парламентарій.

"А перетворювати формування Кабміну на політичні торги за принципом "цей Міністр мені подобається, а цей - ні" для країни дуже витратного. Набагато ефективніше змінити Прем"єр-міністра, оскільки, як каже народ, риба гниє з голови. Ми пропонуємо формулу "двадцять за одну" - уряд у складі двадцяти професіоналів замість уряду політичних виконавців волі Тимошенко", - сказав Кріль.

Нагадаємо, найближчим часом в Кабінеті Міністрів очікуються кадрові перестановки. В той же час, кандидати на міністерські посади в оновленому уряді точно ще невідомі. Ротації будуть проведені у разі результативного голосування коаліції.

За матеріалами: Прес-служба Єдиного центру, Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Кріль пояснив, кого і за що треба вигнати з Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі