четвер, 14 серпня 2008 13:36

Кріль пояснив, чому Тимошенко не може бути Президентом

Лідер партії "Єдиний Центр" Ігор Кріль вважає, що людина, для якої особисті інтереси вище державних, не може бути Президентом України.

"Відповідальний політик, коли береться що-небудь говорити, говорить щось конкретне", - прокоментував звинувачення віце-прем"єр-міністра України Григорія Немирі на свою адресу Кріль.

"Я не зрозумів, що Немиря хотів сказати своєю заявою. Склалося враження, що він, отримавши завдання від Юлії Тимошенко "наїхати" на Кріля, відпрацював номер, не розуміючи суті", - каже нардеп.

Він запитав: "Якщо дійсно Немиря хотів відкинути звинувачення на адресу Тимошенко, що її дії направлені не на захист інтересів України, йому слід було дати відповідь на одне запитання: чому прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко до цих пір не підписала ті постанови Кабміну, за які зокрема голосував член уряду Григорій Немиря ще півтора місяці тому?".

Кріль нагадав, що "ці ухвали стосувалися порядку переміщення кораблів Чорноморського Флоту Росії територією України. Можливо, є щось важливіше, про що в Україні ніхто не знає. І це щось виправдовує дії прем"єр-міністра нашої держави".

"Я ж цілком конкретно стверджую, що такі дії Юлії Тимошенко мають просте пояснення - кандидат в Президенти на наступних виборах не зацікавлена псувати стосунки з політичним керівництвом Росії" - заявив голова "Єдиного Центру".

"Але це говорить про те, що вона особисті інтереси ставить вище за інтереси України. Чи може така людина бути кандидатом в Президенти? У інших країнах - ні. В Україні, на жаль, поки що - так", - додав Кріль, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кріль пояснив, чому Тимошенко не може бути Президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі