середа, 27 серпня 2008 13:37

Кріль підказав Тимошенко і Януковичу, як їм зберегти власний імідж

Лідер партії "Єдиний центр" Ігор Кріль заявляє про необхідність створення коаліції у складі Партії регіонів, БЮТ і НУ-НС. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

В протилежному випадку, на його думку, до парламенту прийдуть нові політичні сили.

"Будь-яка інша коаліція, створена за умови відсутності в ній однієї із трьох найбільших фракцій парламенту, кардинально не змінить ситуацію у парламенті… У Віктора Януковича та Юлії Тимошенко є один варіант для збереження свого іміджу – забути про власні президентські амбіції хоча б на рік… В протилежному випадку нова епоха вимагатиме нових політичних сил", - сказав депутат.

Кріль також зазначив, що Партія регіонів та КПУ є на сьогодні "прокремлівськими" політичними силами, "які виконують вказівки Кремля".

В якості доказу він назвав спробу цих політичних сил оголосити імпічмент Президента України. За його словами, ситуація з імпічментом буде знаковою для БЮТ в сенсі, чи підтримає блок таку ініціативу, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Кріль підказав Тимошенко і Януковичу, як їм зберегти власний імідж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі