четвер, 28 серпня 2008 09:04

Країни НАТО мають чіткі інструкції щодо України

Міністри закордонних справ країн-членів НАТО мають чіткі інструкції на грудень 2008 року. Про це заявив Міністр закордонних справ Великобританії Девід Мілібенд.

"Це також, мені здається, дало аргументи на користь побудови системи, яка спирається на повагу правил щодо термінів ухвалення ПДЧ для України і Грузії. Немає незмінних позицій, які неможливо відкоректувати, але міністри закордонних справ країн-членів НАТО мають інструкції щодо затвердження цього питання в грудні, і інших термінів на сьогодні не існує", - зокрема, підкреслив Мілібенд.

У свою чергу, Міністр закордонних справ України Володимир Огризко відзначив: "Очевидним є те, що в безпеці ми себе почуватимемо тільки, коли Україна і Грузія стануть членами НАТО".

Нагадаємо, керівництво НАТО на квітневому саміті в Бухаресті ухвалило рішення розглянути можливість надання Грузії і Україні право на приєднання до Плану дій щодо членства в Альянсі в грудні цього року, повідомляє ЛІгабізнесІнформ.

Зараз ви читаєте новину «Країни НАТО мають чіткі інструкції щодо України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі