Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 14:27

Кравчук звинуватив Ющенка у політичній кризі

Колишній президент Леонід Кравчук вважає непослідовною позицію президента Віктора Ющенка стосовно Кабінету Міністрів і коаліції у Верховної Ради.

Про це він заявив, виступаючи на засіданні ради "Українського форуму".

"Він дозволив оточенню проводити якусь малозрозумілу власну політику стосовно коаліції, задекларувавши, що в країні буде працювати демократичний уряд, президент не визначив своєї послідовної й відповідальної позиції до нього", - сказав він, повідомляють Українські новини.

При цьому Кравчук вважає, що Ющенко винен у політичній кризі.

"Найбільш відповідальним за те, що відбувається, я вважаю, є президент України Віктор Андрійович Ющенко", - підкреслив він.

На думку екс-президента, Ющенко наділений достатніми повноваженнями для наведення порядку у владі, однак він не використовує свій авторитет для врегулювання політичної кризи.

Як відомо, Кравчук виступає за зміну української правлячої еліти.

На його думку, люди, коті перебувають зараз при владі, не можуть знайти вихід із кризової ситуації, що склалася, і тому треба дати можливість лідерам гідно піти із влади.

У лютому Кравчук, колишні прем"єр-міністри Вітольд Фокін, Євген Марчук, Валерій Пустовойтенко й колишній віце-прем"єр, посол України у Великобританії Сергій Комісаренко створили раду старійшин, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук звинуватив Ющенка у політичній кризі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути