субота, 01 листопада 2008 13:19

Кравчук закликав українців не йти на вибори

Перший президент України Леонід Кравчук каже, що більше на вибори не піде, і закликає всіх зробити те ж саме, щоб висловити недовіру нинішнім політичним лідерам. Про це він заявив у нічному ефірі телепрограми "Шустер Live" на телеканалі "Україна".

"Я останній раз був на виборах в 2007 році, і більше на вибори не піду", - сказав він.

"Ось ви хоч би раз сказали цим політиканам, що ви їх бачити не хочете, і не пішли б на вибори", - продовжив Кравчук, звертаючись до аудиторії.

Коментуючи хід дискусії на телеканалі "Інтер", де в програмі "Свобода на" Інтері "зустрілися президент України Віктор Ющенко, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, спікер Верховної Ради Арсеній Яценюк, лідер опозиційної Партії регіонів Віктор Янукович і інші політичні лідери та посадові особи, Кравчук висловив переконання, що в такій дискусії повинно було б бути серйозне обговорення проблем, які потрібно вирішувати, а не пошук винних.

"Коли ми говоримо про відповідальність, то кожен повинен нести відповідальність. Я не розумію, коли президент звинуватив уряд на дискусії, уряд звинуватив ще когось на дискусії - це, що посадові особи прийшли? Нехай вони так на нарадах говорять", - сказав перший президент України.

Він зазначив, що і президент, і прем"єр, і спікер повинні були взяти на себе свою частку відповідальності і поговорити про шляхи подолання фінансової та економічної кризи, оскільки помилки, на його переконання, допустили всі.

Говорячи про політичну ситуацію в Україні в цілому впродовж кількох останніх років, Кравчук також висловив нерозуміння того, як можна, перебуваючи при владі говорити одне, а перебуваючи в опозиції - зовсім протилежне, при цьому незалежно від персоналій.

"Вони всі по три рази були і при владі, і в опозиції. Як вареники в сметані перевертаються", - сказав він, повідомляє УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Кравчук закликав українців не йти на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі