понеділок, 05 листопада 2007 13:35

Кравчук: "Ющенко не очікував, що з Тимошенко прийдеться рахуватися"

Екс-президент Леонід Кравчук критикує спроби деяких представників блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" переглянути коаліційну угоду із Блоком Юлії Тимошенко.

Про це Кравчук сказав в інтерв"ю інтернет-виданню "Главред".

"Ті політики, які зараз піддають ревізії передвиборну угоду, діють несолідно, безпринципно", - вважає він.

При цьому Кравчук дивується, як політики, котрі бачили раніше парафовану угоду, тепер не погоджуються з його положеннями.

"Якщо, скажімо, Юрій Єхануров або Іван Плющ не погоджувалися з її положеннями, вони повинні були сказати про це й відмовитися від місць у списку, це була б позиція! Але якщо вони тоді мовчали, а тепер почали говорити...", - вважає Кравчук.

На його думку, раніше ці представники НУНС були впевнені, що БЮТ на парламентських виборах не вдасться перевищити свій результату виборів-2006, і в такому разі буде поставати питання про неможливість створити коаліцію тільки силами цих двох блоків.

"Можна зі впевненістю сказати, що й Президент (Віктор Ющенко) думав так само, й був упевнений, що неминуче встане питання широкої коаліції. І раптом Юлія Володимирівна все змінила!", - підкреслює екс-президент.

Лідер блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрій Луценко виключає можливість перегляду коаліційної угоди його політсили із блоком Юлії Тимошенко.

Українська республіканська партія "Собор" закликає блоки Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона", до складу якого вона входить, доопрацювати коаліційну угоду, пишутьУкраїнські новини.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук: "Ющенко не очікував, що з Тимошенко прийдеться рахуватися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі