понеділок, 12 січня 2009 13:13

Кравчук прокоментував поведінку Путіна і назвав його "соцьким Мусієм"

Кравчук прокоментував поведінку Путіна і назвав його "соцьким Мусієм"
Перший Президент незалежної України Леонід Кравчук прокоментував виданню "Сейчас" поведінку прем"єр-міністра РФ Володимира Путіна під час газового конфлікту з Україною:

- Для російського прем"єра Україна - це Тамбовська область. Є, на жаль, така у Володимира Володимировича риса. Я за ним спостерігаю вже давно, зустрічався з ним під час підписання Біловезьких угод, не раз бачив його після того. Він забуває, що Україна - це незалежна держава, і він не має елементарного права втручатися в її внутрішні проблеми, оцінювати їх.

Думаю, що у Путіна трішки "Зальоти соцького Мусія" (назва оперети Марка Кропивницького; у дореволюційній Російській імперії "соцьким" називався нижчий поліцейський службовець на селі, обраний сільською громадою). Якщо він говорить, що приїдуть спостерігачі і сядуть в Києві пити українську горілку, хіба можна так відноситися до іноземців, яких він, очевидно, і не бачив? Не всі ж алкоголіки! Потрібно із зовнішнього холоду зрозуміти, що наші відносини коштують більше, ніж ціна газу.
Зараз ви читаєте новину «Кравчук прокоментував поведінку Путіна і назвав його "соцьким Мусієм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

75

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі