вівторок, 28 травня 2019 18:46

Кравчук оцінив імовірність впливу Коломойського на Зеленського

Кравчук оцінив імовірність впливу Коломойського на Зеленського
Кравчук переконаний, що питання впливу роздмухують ЗМІ

Перший президент України Леонід Кравчук переконаний, що олігарх Ігор Коломойський не зможе вплинути на рішення нинішнього глави держави Володимира Зеленського.

Таке переконання він висловив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Коломойський неодноразово говорив моїм друзям, що він не збирається прямо і безпосередньо впливати на Зеленського. Тому що Зеленський - це людина, яка не дозволить на себе впливати. У нього досить сильні характер і позиція. Це думка Коломойського. Я вірю в це, що Коломойський не зможе впливати на Зеленського. Активний інтерес засобів масової інформації до Коломойського... у суспільстві створює ілюзію, що Зеленський навіть у маленькому контакті вивершує Коломойського до вершини царя. Не буде впливати Коломойський на Зеленського", - сказав Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського відреагували на пораду Коломойського оголосити дефолт

Президент Володимир Зеленський тривалий час працював на телеканалі Ігоря Коломойського "1+1". Їздив у супроводі автівки компанії з умовної бізнес-групи "Приват" і користувався послугами охоронця Коломойського.

Після інавгурації він призначив особистого юриста Коломойського Андрія Богдана главою своєї адміністрації.

Глава держави, як і Коломойський, стверджують, що не мають ніяких відносин.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук оцінив імовірність впливу Коломойського на Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі