вівторок, 19 серпня 2008 12:56

Кравчук назвав методи Ющенка примітивними

Звинувачення секретаріату президента на адресу прем`єр-міністра Юлії Тимошенко у зраді національних інтересів є ознакою катастрофи української політичної еліти.

На цьому наголосив перший президент Леонід Кравчук у вівторок на прес-конференції у Києві.

"Я не розумію, чому сьогодні прем"єр-міністра роблять ворогом України. Більше того, це робиться старими методами, знову залучаючи для цього Медведчука, Суркіса, Клюєва. І Кучму туди приплели", - сказав Кравчук.

При цьому він наголосив, що за такі дії, які, "напевно, погоджені з главою держави", необхідно нести відповідальність. У зв"язку з цим Кравчук припустив, що це є одним із кроків боротьби за президентське крісло. При цьому він зауважив, що це є дуже примітивним способом пошуку шляхів до президентства.

"Я не вірю в такий примітив", - сказав Кравчук.

18 серпня заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський заявив, що Секретаріат Президента передасть до правоохоронних органів для детального вивчення матеріали щодо ознак державної зради і політичної корупції у діях Тимошенко.

Він повідомив, що, за наявною інформацією, політичне керівництво Російської Федерації з особливою увагою розглядає рішення щодо підтримки кандидатури Тимошенко на виборах Президента і на це вже зарезервовано близько 1 мільярда доларів США.

"Координація проекту "Вибори-2010" покладена на створений у Москві центр на чолі із Віктором Медведчуком. До центру також входять Сергій Клюєв, Григорій Суркіс та Олександр Задорожній. Гуманітарними проектами в Україні буде займатися Дмитро Табачник", йдеться у повідомленні, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук назвав методи Ющенка примітивними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі