вівторок, 22 лютого 2011 11:44

Кравчук назвав Януковича людиною високої культури

Кравчук назвав Януковича людиною високої культури

Екс-президент Леонід Кравчук переконаний, що влада не повинна бути мстивою.

Про це він сказав в інтерв'ю відповідаючи на питання чи не було до нього питань у президента Віктора Януковича у зв'язку зі співробітництвом з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

"Президент - людина надто високої культури, щоб опускатися до рівня Бессарабського ринку. Я часто чую запитання: мовляв, а що ви робили чи не робили п'ять років тому? І я кожен раз хочу запитати у відповідь: а що ви робили в 1917 році? Влада повинна бути широкою, великодушною і не мстивої. Цим хороша влада відрізняється від звичайної ".

Він також назвав Юлію Тимошенко людиною високого рівня.

"Я і досі кажу: Юлія Володимирівна - людина високого рівня, за неї 12 млн осіб проголосувало. Якщо ви хочете показати її злочинні кроки, тоді доведіть мені, що державні гроші вона взяла для себе особисто або для виборів. А якщо вони не можуть цього довести і говорять лише, що вона витратила, умовно кажучи, 700 тис., і не помічають, як поруч у цей же час інші витрачають 700 млн. .. Ось у цьому проблема! ", - резюмував він.

Нагадаємо, що під час президентських виборів 2009 Леонід Кравчук був довіреною особою екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук назвав Януковича людиною високої культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі