понеділок, 19 листопада 2007 12:18

КПУ: Візит Ющенка на шахти ім. Засядька зашкодить рятувальникам

Комуністична партія вважає, що відвідування Президентом Віктором Ющенком шахти ім. Засядька зашкодить рятувальним роботам.

Про це сказано в повідомленні прес-служби КПУ.

КПУ вважає намір Ющенка відвідати шахту, на якій у результаті аварії ведуться рятувальні роботи, популізмом.

"Ця його безвідповідальність знову спричинить порушення графіку рятувальних робіт, відволікання фахівців і керівників МНС від виконання їх прямих обов"язків, як це було в Криму й Дніпропетровську", - передає прес-служба слова лідера КПУ Петра Симоненка.

Він також вважає, що Ющенко повинен відчувати свою відповідальність за перешкоди в проведенні рятувальних робіт.

"Замість того, щоб красуватися перед телекамерами й демонструвати свою любов до "маленьких українців", Президентові впору було б подумати про свою відповідальність за ту шкідницьку політику відносно вугільної галузі, яку він проводив, будучи прем"єр-міністром, а тепер Президентом країни", - вважає Симоненко.

Ющенко відвідає Донецьку область з робочим візитом 19 листопада для ознайомлення з ходом ліквідації наслідків аварії, яка сталася вночі 18 листопада на шахті ім. Засядька.

70 шахтарів загинули, 30 зникли безвісти й 28 госпіталізовані в результаті вибуху газу, який стався о 3:11 18 листопада в Донецьку на підприємстві "Шахта ім. Засядька" на горизонті 1078 м, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «КПУ: Візит Ющенка на шахти ім. Засядька зашкодить рятувальникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі