пʼятниця, 11 лютого 2011 11:31

КПУ хоче вигнати Шустера з "Першого національного"

КПУ хоче вигнати Шустера з "Першого національного"

Комуніст Євген Царьков просить прем'єр-міністра Миколу Азарова провести перевірку щодо доцільності співпраці "Першого національного" й програми Савіка Шустера.

Як повідомила "Українська правда", він спрямував до Азарова відповідний депутатський запит.

Царьков стверджує, що до нього надійшли масові звернення громадян "з проханням не допустити співпраці державної структури й загальнонаціонального, єдиного офіційного телеканалу з комерційним проектом, що веде не громадянин України Савелій Шустер".

За словами депутата, громадяни обурюються, що передачі Шустера "побудовані на протистоянні та розпалюванні ворожнечі в країні по різним суспільно-політичним і національним питанням".

Царьков також зазначає, що студію Шустера не раз "зі скандалом залишали політики, коли в ефірі звучали неприпустимі заклики, лайка, лився постійний бруд, неправда, зіштовхувалися чолами не тільки українські політики (що неминуче веде до розколу країни), але й цілі держави, зокрема, Україна й Росія".

Депутат наголошує, що "Перший національний" функціонує за народні кошти.

Він також посилається на інформацію, що президент НТКУ Єгор Бенкендорф був продюсером деяких проектів Шустера, тож може "лобіювати" цей комерційний проект за держкошти.

Царьков просить Азарова перевірити наведені факти та відреагувати на них.

Як відомо, з січня цього року шоу "Шустер Live" виходить на "Першому національному" телеканалі.

Зараз ви читаєте новину «КПУ хоче вигнати Шустера з "Першого національного"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі