пʼятниця, 18 квітня 2008 19:00

КПУ: Яценюк повинен відповісти за непрацюючий парламент

"Я б поклав політичну відповідальність за те, що Верховна рада практично не працює, насамперед, на голову Верховної ради", - заявив народний депутат від Компартії Олексій Бабурін.

За його словами, Яценюк поводиться, "як хлопчик, який займається самолюбуванням", а не людина, яка повинна нести відповідальність за роботу найвищого законодавчого органу.

Політик вважає, що Яценюк на посаді спікера зайняв неконструктивну позицію і пішов на поводі у коаліції, поставивши на порядок денний конфліктні і провокаційні питання.

"Зараз сутичка між БЮТ і НУ-НС перевершила всі мислимі і немислимі межі. Я, як опозиціонер, міг би порадіти конфлікту усередині коаліції, але мене це не радує. Тому що це сприяє розвалу державності", - заявив він.

І винні в непрацюючому парламенті, за його словами, - це Яценюк, президент і прем"єр, "які влаштували публічну перестрілку", вони і повинні нести політичну відповідальність.

"Я вважаю так: якщо ви почали сваритися, то зберіться поза парламентом, повиривайте один одному волосся, але зробіть це так, щоб ніхто про це не дізнався. А вони влаштовують клоунаду, цирк. Це негідно серйозних політиків", - заявив політик, повідомляє ІА "Інтермедіа консалтинг".

Зараз ви читаєте новину «КПУ: Яценюк повинен відповісти за непрацюючий парламент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі