четвер, 11 жовтня 2007 10:11

"Козлів" Януковича оцінили в 430 млн гривень

"Козлів" Януковича оцінили в 430 млн гривень
Вартість помилки "проффесор", яку прем"єр-міністр Віктор Янукович допустив у своїй біографії, оцінюється з погляду брендології у 1 млрд гривень.

Таку думку висловив на прес-конференції експерт консультативно-експертної групи ЛМГО "Столиця світу" Віталій Ілик.

На думку Ілика, саме на таку суму був завданий збитку діловій репутації глави українського уряду.

За його словами, для обчислення ділової репутації був прийнятий алгоритм вартості посади залежно від ринкової вартості місця народного депутата в прохідному списку блоку або партії.

"На парламентських виборах 2006 року згідно з публікаціями в пресі таке місце коштувало 5 мільйонів гривень. Оскільки посада нардепа прирівнюється до посади міністра Кабінету міністрів (державного службовця першого рангу), можна, користуючись Кваліфікаційним довідником службових посад, вирахувати вартість посади від самого верху службової ієрархії до самого низу. Отримані дані в гривнах є базовими для використання різноманітних психологічних коефіцієнтів, які впливають на вартість гудвілла (ділової репутації)", - пояснив Ілик.

Він також зазначив, що слова Януковича "козли" коштували близько 430 млн гривень - менше, ніж "проффесор", тому що частина суспільства підтримувала їх, повідомляє "Західна iнформаційна корпорація".


Зараз ви читаєте новину «"Козлів" Януковича оцінили в 430 млн гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі