Ексклюзиви
пʼятниця, 20 червня 2008 09:55

Косу Тимошенко оцінили в мільйон гривень

 
Не всі українські компанії згодні страхувати волосся, як таке. Деякі - лише разом із головою, пише газета "Сегодня". А ось на питання на скільки можна було б застрахувати знамениту косу Юлії Тимошенко відповіли - на мільйон гривень.

"Пані Тимошенко може застрахувати свою косу на рік на будь-яку заявлену суму. Але якщо це більше мільйона, тоді вона повинна обгрунтовувати своє рішення.

Максимальна сума, яку Тимошенко може отримати, якщо з косою щось трапиться, і яка не вимагає ніяких пояснень, а лише внесення 10 000 гривень в рік (1% від страхової суми), це мільйон гривень, - пояснює директор департаменту організації корпоративних продажів НАСК "Оранта" Сергій Чернявський.

- Ризики, від яких буде застрахована коса, можемо розглянути в індивідуальному порядку: від нещасного випадку, зловмисної дії третіх осіб, пожежі. Якщо ж Юлія Тимошенко захоче застрахуватися від облисіння або посивіння, то платежі будуть вищі, ніж 1% в рік. Які? Це ми обговоримо з нею індивідуально".

"Застрахувати лише волосся ми не можемо, ми страхуємо ті або інші частини тіла людини. Тому узялися б страхувати косу Тимошенко разом з її головою, - пояснив Вячеслав Черняховський, заступник Голови Правління СК "Провідна". - Від нещасного випадку. Під ним маються на увазі раптові події, які спричинили пошкодження або втрату волосся.

Договір можемо відразу укласти хоч до кінця життя, як захоче замовниця. І розмір страхової суми також може бути будь-яким. Він обмежений тільки фінансовими можливостями клієнта. Хоча відзначу, вартість такого нестандартного виду страхування буде трохи дорожча звичайного".

Зараз ви читаєте новину «Косу Тимошенко оцінили в мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути