пʼятниця, 25 січня 2008 10:03

Костусєва і Семенюк хочуть замінити сьогодні

Верховна Рада України в п"ятницю має намір розглянути ряд кадрових питань.

Серед них - звільнення Олексія Костусєва з посади голови Антимонопольного комітету України, Валентини Семенюк - з посади глави Фонду державного майна.

Крім того, на порядку денному пленарного засідання питання про дострокове припинення повноважень окремих народних депутатів, призначених на пости у виконавчій владі.

В той же час першочерговими пунктами порядку денного визначені календарний план 2-ої сесії Ради 6-го скликання, ряд президентських законопроектів, серед яких, - чисельність Збройних сил на 2008 рік. Депутати також планують ратифікувати ряд міжнародних угод обговорити питання, пов"язані зі вступом України в НАТО.

Як повідомлялося, тиждень тому робота парламенту була заблокована представниками опозиції.

Раніше перший віце-прем"єр Олександр Турчинов повідомив, що прем"єр-міністр Юлія Тимошенко внесла пропозицію про призначення Андрія Портнова керівником Фонду держмайна, Віталія Гайдука - віце-прем"єром України, Ігоря Куруса - главою Держкомітету з питань телебачення і радіомовлення і про призначення головою Антимонопольного комітету Давида Жванії, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Костусєва і Семенюк хочуть замінити сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі