четвер, 14 квітня 2011 14:10

Костусєв не бачив, що його возять по зустрічній смузі

Костусєв не бачив, що його возять по зустрічній смузі

14 квітня мер Одеси Олексій Костусєв прокоментував проїзд свого кортежу по зустрічній смузі після завершення засідання виконкому. Грубе порушення правил дорожнього руху було зафіксовано місцевими журналістами, повідомляє Думская.net.

"Я радий, що у нас є журналісти, які пильно стежать за чиновниками. Це дуже правильно. Значить, у нас підросла хороша молодь. Така молодь змушує начальників бути більш зібраними і відповідальними. Тому до цього відео я ставлюся виключно позитивно ", - повідомив Костусєв.

Що стосується порушень правил дорожнього руху, то міський голова провів роботу зі своїм водієм, щоб таке не повторювалося.

"Я сам цей автомобіль не воджу, а сиджу на задньому сидінні. У машині я завжди працюю і навіть не бачу що відбувається - як їде водій, я не маю уявлення", - зазначив Костусєв.

По зустрічній смузі мер їздив не тільки 13 квітня, але днем раніше.

Крім того, він зачитав телеграму народного депутата від ПР Вадима Колесніченка, у якій той схвалив прийняту на останній сесії міськради Програму збереження і розвитку російської мови в Одесі.

У телеграмі, яку мер називав "урядовою", зазначено, що приклад Одеси повинні наслідувати й інші російськомовні регіони країни.

Нагадаємо, що всупереч вищесказаному, Костусєв припустився грубої помилки граматичної помилки під час підписання документів.

Зараз ви читаєте новину «Костусєв не бачив, що його возять по зустрічній смузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі