вівторок, 23 вересня 2008 15:10

Костенко відмовив Тимошенко

Українська народна партія не має наміру блокуватися із Блоком Юлії Тимошенко для участі в можливих позачергових виборах у Верховну Раду.

Про це сказано в повідомленні прес-служби УНП.

"Стратегія Української народної партії абсолютно не вписується в те, що робить БЮТ, тому я виключаю наше об"єднання під час можливих дострокових парламентських виборів", - цитує прес-служба лідера УНП Юрія Констенка.

Так він прокоментував пропозицію лідера БЮТ Юлії Тимошенко об"єднатися на можливих виборах Ради.

"Так, Тимошенко пропонувала, щоб УНП приєдналася до БЮТ, але політика УНП виразно національна й послідовна, тому вона абсолютно не вписується в те, що робить БЮТ", - підкреслив він.

При цьому Костенко вважає, що голосування БЮТ за обов"язкове вільне володіння держслужбовцями російською мовою й двопартійну систему є спробами згорнути українські національні інтереси.

Депутат Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрій Костенко вважає, що фракції БЮТ і Партії регіонів визначаться зі створенням нової коаліції до 26 вересня.

16 вересня в Раді розпалася коаліція фракцій БЮТ і Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона".

2 вересня НУНС вирішив вийти з коаліції з БЮТ.

УНП підтримала таке рішення НУНС, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Костенко відмовив Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі