вівторок, 09 грудня 2008 09:58

Костенко: ПР і БЮТ погодили обрання спікером Лавриновича

Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрій Костенко вважає, що фракції Партії регіонів і Блоку Юлії Тимошенко погодили обрання першого заступника голови Ради Олександра Лавриновича головою парламенту у разі створення їх коаліції.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал" увечері 8 грудня.

"Стосовно Лавриновича, то я думаю, що в політичних торгах БЮТ і Партії регіонів цю кандидатуру вже погоджено, тобто це реальна кандидатура, якщо буде формат коаліції БЮТ і ПР", - сказав він.

Костенко зазначив, що 8 грудня фракція НУНС зустрічалася з Президентом Віктором Ющенком і обговорювала обрання спікера та можливу коаліцію ПР-БЮТ.

Коментуючи результати зустрічі, депутат зазначив, що всередині НУНС немає єдиної позиції про підтримку депутата Івана Плюща (НУНС) на посаду голови Ради.

Парламентарій підкреслив, що депутатська група "Народна самооборона" наполягає на створенні коаліції БЮТ, НУНС і фракції Блоку Литвина та обранні спікером лідера БЛ Володимира Литвина.

ПР просить фракції Ради обрати Лавриновича спікером.

12 листопада парламент звільнив Арсенія Яценюка (НУНС) з посади спікера, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Костенко: ПР і БЮТ погодили обрання спікером Лавриновича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі