понеділок, 17 січня 2011 11:36

Костенко обіцяє заступитись за антиподатківців в ПАРЄ

Костенко обіцяє заступитись за антиподатківців в ПАРЄ

Народний депутат України, лідер Української народної партії Юрій Костенко пообіцяв ініціювати винесення на розгляд ПАРЄ питання щодо переслідування підприємців з "податкового" Майдану.

Як повідомляє прес-служба УНП, Костенко вбачає у цих переслідуваннях політичне підґрунтя.

"Замість юридичних функцій, правоохоронні органи виконують політичні, повертаючись до звичного, радянського режиму роботи – карального меча в руках у влади", – констатував політик.

Він вважає, що "карати людей, які захищають своє право на виживання – жорстоко та безглуздо".

Парламентарій закликав Президента України як гаранта Конституції "втрутитися в ситуацію, щоб не допустити остаточного підриву міжнародного іміджу України через порушення Основного закону та міжнародних конвенцій щодо гарантування прав людини".

На думку Костенка, потрібно не залякувати малий та середній бізнес, який забезпечує в країнах ЄС 80% робочих місць, а покращувати умови його діяльності.

Нагадаємо, сьогодні біля Адміністрації президента розпочалася чергова акція протесту підприємців.

Раніше координатор податкового Майдану Олександр Данилюк заявив, що правоохоронні органи з певною періодичністю викликають на допити понад 100 учасників акції протесту підприємців на Майдані.

Зараз ви читаєте новину «Костенко обіцяє заступитись за антиподатківців в ПАРЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі