понеділок, 12 березня 2007 17:07

Король попросив президента "заморозити" його кандидатуру

Сьогодні народний депутат України, член фракції "Наша Україна" Віктор Король звернувся до Президента України з проханням не висовувати, поки що, його кандидатуру на посаду голови Служби безпеки України. Про це повідомили у прес-службі Президента.

- Я б назвав таке рішення пана Короля змістовним тайм-аутом. Він попросив главу держави "заморозити" його кандидатуру, допоки Верховна Рада не прийме остаточного рішення щодо призначення Володимира Огризка міністром закордонних справ, - сказав голова Секретаріату президента Віктора Балога.

Як сказав Балога за підсумками своєї розмови з Королем, останній вважає голосування за кандидатуру Огризка як керівника дипломатичного відомства "тестом на готовність парламентської коаліції до конструктивної співпраці з президентом. Якщо більшість у Верховній Раді знову скаже "ні" Огризкові, то висунення Короля на посаду голови СБУ означатиме розмову сліпого з глухим мовою жестів. Як генерал міліції, людина офіцерської честі Віктор Миколайович не хоче жодним чином робити президента заручником залізобетонної непробивності коаліції".

Водночас Віктор Балога вказав, що Президент України може повторно запропонувати кандидатуру Віктора Короля на посаду голови Служби безпеки, оскільки високо цінує його професійні та особисті якості, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Король попросив президента "заморозити" його кандидатуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі