четвер, 31 січня 2019 17:16

Користувачі соцмереж пояснюють, чому не голосуватимуть за Зеленського

Після офіційного висунення Зеленського в соціальних мережах з'явився тренд у вигляді звернень свідомої молоді до тих, хто збирається голосувати за Зеленського. У своїх закликах молоді люди пояснюють, що Зеленський – це людина олігарха Ігоря Коломойського.

Користувачі в мережі намагаються пояснити тим, хто не розуміє, що, голосуючи за Зеленського, люди фактично голосують за збереження олігархічної моделі функціонування держави і посилення влади "господаря" Зеленського – одного з найяскравіших олігархів – Ігоря Коломойського.

Ось що пише в своєму зверненні до людей один з активістів в Інтернеті:

"Я звертаюся зараз до всіх українців! Я довго терпів те, що відбувається в нашій політиці! Я вірив у реальність якихось перспектив і покращень і тому не виїжджав з країни. Проте якщо раптом наш народ, вірячи в казки з телевізора, обере президентом Беніного Клоуна – я точно поїду!

Я спілкуюся багато з ким і знаю, що з країни поїду не лише я, моя сім'я і мої друзі – поїде більшість розсудливих людей!

Тому, щоб не допустити такого, я зараз і звертаюся до всіх адекватних людей, які розуміють справжній стан справ, і зараз я прошу їх не бути осторонь і виступити з такими ж зверненнями, як я!

Ми маємо зупинити цей маразм і пояснити тим, хто не розуміє, що голосуючи за Зеленського, люди голосують за прихід до влади Коломойського і фактичну смерть України!

Наша країна просто не витримає ще 5 років пограбувань і олігархів при владі – це повинен знати і розуміти кожен, хто тільки думає віддати свій голос за Зеленського"!

Також публікуємо кілька інших звернень користувачів Facebook, щоб наочно показати, які настрої зараз панують в мережі Інтернет.

Тренд звернень до людей, які хочуть голосувати за Зеленського, також підтримав відомий фінансист Сергій Фурса:

"Багато українців розуміють, що Зеленського підтримує Коломойський. Українці, які хочуть нових облич, розуміють, що Коломойський робить це не просто так. Але українці все одно готові голосувати за Зеленського, тому що вірять, що після виборів Зеленський може кинути Коломойського...

Не звинувачуйте потім Коломойського. Це буде ваша вина. Ви повірили в його історію. Історію, яка потрібна йому. Тому що Коломойському потрібна навіть не перемога Зеленського. Коломойському потрібна слабка Україна. Як і будь-якому олігарху, до речі. Але Коломойському потрібніше, тому що сильна Україна змусить його заплатити за Приват".

Зараз ви читаєте новину «Користувачі соцмереж пояснюють, чому не голосуватимуть за Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі