Ексклюзиви
понеділок, 10 вересня 2012 17:39

Корчинський: Треба, щоб всі знали Віталія Запорожця, а не Юрія Луценка

Корчинський: Треба, щоб всі знали Віталія Запорожця, а не Юрія Луценка
Дмитро Корчинський підтримує Віталія Запорожця. Фото: newzz.in.ua.

Віталій Запорожець — це архітипічна постать та заслуговує на повагу та визнання українським суспільством.

Про це лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський заявив під час семінару в Києві.

Натомість, на його думку, Юрій Луценко не заслуговує на повагу, оскільки нічого важливого для українців та України не зробив.

"Скажімо Віталій Запорожець, застрелив міліціонера. Ця людина має бути знаменитою. ..Але сказати, що Віталія Запорожця знає вся країна не можна. Він мало відома фігура. От Луценко ...його всі знають, багато хто йому співчуває, у нього беруть інтерв'ю. Віталій Запорожець – людина значно краща, архітипічна постать! Людина з прізвищем Запорожець застрелила татарського "мурзу", - розповів активіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна, на жаль, суттєво не допомогла Грузії у конфлікті з Росією" - Корчинський

Також він додав, що наразі намагається почати нормальну кампанію по фінансуванню політв'язнів. "Не Юрія Луценка, безумовно, а тих, хто сидить за "наші справи": це з "Патріотів", той же Запорожець", - сказав Корчинський, додавши, що "Братству" вдається збирати "якісь невеликі кошти на допомогу".

"Але, в принципі, постанова має бути така: якщо ми українці, і намагаємося бути солідарною спільнотою, то наша людина, з якої б організації вона не походила повинна мати найжирніші передачі, найкращого адвоката, і сім'я її має бути забезпечена поки вона сидить в тюрмі", - резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наші акції протесту — це глибокий сон у бібліотеці. Нагадують поминки

Нагадаємо, за інформацією організаторів акції під Українським домом, загалом в Україні за ґратами перебуває 34 людини, яких засуджено не справедливо. Зокрема це Віталій Запорожець,"васильківські терористи", "ніжинські робінгуди", "троєщінківські терористи" та багато інших хлопців, які, на думку організаторів акції, засудили за політичними мотивами.

Зараз ви читаєте новину «Корчинський: Треба, щоб всі знали Віталія Запорожця, а не Юрія Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути