понеділок, 31 грудня 2012 09:48

"Консолідація опозиційних сил - це їхніх спосіб виживання" - політолог

"Консолідація опозиційних сил - це їхніх спосіб виживання" - політолог
У 2012 році спостерігалася повільна консолідація опозиційних сил. Фото: news.bigmir.net

У 2012 році опозиційні сили намагалися консолідувати свої сили і будуть це робити і  надалі

Про це на прес-конференції сказав політолог Володимир Фесенко.

"За 2012 рік ми помітили повільні консолідаційні процеси в опозиції. Попри всі протиріччя, які існують між провідними політичними силами, вони все ж  таки  намагаються знайти спільну мову, і шукають формат якщо не об'єднання, то координації дій", – наголосив він.

Експерт додав: "І те, що наприкінці року форсувався фактично такий тріумвірат опозиційних вождів, які дуже комфортно почуваються  в цьому тріумвіраті – це спосіб виживання опозиції і розуміння того, що разом вони можуть перемагати".

Однак, на думку політолога, чи зможуть вони і надалі діяти так само узгоджено поки залишається під питанням.

"Є серйозні внутрішні протиріччя між опозиційними силами, і на майбутнє виникає запитання – чи буде збережено цей формат консолідації і відносної єдності, чи все ж таки  гору візьмуть на майбутніх виборчих змаганнях протиріччя. А досить скоро на нас чекають і вибори у Києві, і у 2015 президентські. Поки що ж домінували тенденції до об'єднання і координації дій", - підсумував Фесенко.

Зараз ви читаєте новину «"Консолідація опозиційних сил - це їхніх спосіб виживання" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі