вівторок, 04 листопада 2008 08:38

Коновалюк у Цхінвалі найшов докази щодо постачання української зброї до Грузії

Комісія Верховної Ради України виявила в Південній Осетії факти, які підтверджують постачання української зброї до Грузії. Про це заявив глава делегації, яка прибула в Цхінвалі, ВалерійКоновалюк.

"Ми отримали інформацію, факти, необхідні для нашого слідства, - сказав він. - Ми побачили тут українську військову техніку, залишену грузинською армією, отримали дані про українських фахівців, які брали участь у військових діях".

"Для завершення слідства, - зазначив Коновалюк, - комісії необхідна також інформація грузинської сторони, проте Грузія не надає необхідні відомості про постачання української зброї до і під час конфлікту".

За словами Коновалюка, Україна продовжує постачання військової техніки і боєприпасів до Грузії. "Продовжується військовий контракт з Грузією. Нам відомо про постачання Грузії танків, артсистем, боєприпасів. Слідча комісія представить до парламенту всі наявні дані і зажадає введення мораторію на постачання Грузії зброї", - заявив він, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Коновалюк у Цхінвалі найшов докази щодо постачання української зброї до Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі