вівторок, 21 жовтня 2008 13:13

Коновалюк перевіз сім"ю у безпечне місце і просить надати йому охорону

Коновалюк перевіз сім"ю у безпечне місце і просить надати йому охорону
Народний депутат, голова Тимчасової слідчої комісії ВР з питань перевірки фактів поставок до Грузії військової техніки з порушенням норм українського законодавства і норм міжнародного права Валерій Коновалюк звернувся до в.о. голови СБУ Валентина Налівайченка з проханням виділити йому охорону.

Про це він повідомив журналістів.

За словами Коновалюка, подальше розслідування справи про порушення під час торгівлі зброєю "особисто" для нього "стає цілком небезпечним".

"Я вже був вимушений прийняти заходи і перевезти свою сім"ю в безпечне місце", - додав Коновалюк.

За його словами, він звертається до СБУ, щоб була надана охорона і забезпечена його безпека.

Як підкреслив Коновалюк, не виключено, що тиск на нього пов"язаний з тим, що 27 жовтня планується виїзне засідання комісії в Грузії і Південній Осетії, пов"язане з розслідуванням фактів порушень під час торгівлі зброєю.

Крім того, Коновалюк через представників ЗМІ запросив в четвер генерального прокурора Олександра Медведька на засідання парламентської ВСК.

Він також підкреслив, що "вже четвертий раз запрошує міністра оборони Юрія Єханурова і главу "Укрспецекспорту" Сергія Бондарчука на засідання комісії, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Коновалюк перевіз сім"ю у безпечне місце і просить надати йому охорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі