пʼятниця, 19 травня 2017 11:54

Конфісковані гроші оточення Януковича підуть на посилення нацбезпеки та поліпшення інфраструктури

Конфісковані гроші оточення Януковича підуть на посилення нацбезпеки та поліпшення інфраструктури
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман (на фото) сказав, що рішення про розподіл грошей, отриманих від конфіскації активів оточення Януковича, будуть обговорювати спільно уряд, Верховна Рада та президент України. Фото: Daily - РБК-Україна

Керівник фракції "Народний фронт" у Верховній Раді Максим Бурбак під час години запитань до уряду поцікавився у прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана спрямуванням та розподілом $1,5 млрд, отриманих від конфіскації активів оточення Януковича.

"Скажіть, будь ласка, чи передбачає можливість при розподілі цих надходжень до державного бюджету, для продовження реформи по децентралізації і об'єднаних територіальних громад, профінансувати ЦВК для проведення місцевих виборів?" - запитав Бурбак у глави уряду.

"По-друге, після введення безвізового режиму чи передбачаєте виділення додаткових 200 млн грн на міграційну службу, щоб обладнати додаткові пункт видачі біометричних паспортів?" - звернувся до Володимира Гройсмана керівник фракції "Народний фронт".

Прем'єр-міністр повідомив, що перший транш вже зарахований до державного бюджету, але рішення про розподіл цих грошей будуть обговорювати спільно уряд, Верховна Рада разом з президентом України.

"Це буде мати два напрямки: посилення національної оборони та покращення інфраструктури. З іншого боку - це сприятиме розвитку національної економіки", - відповів прем'єр-міністр Гройсман.

Зараз ви читаєте новину «Конфісковані гроші оточення Януковича підуть на посилення нацбезпеки та поліпшення інфраструктури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі