понеділок, 31 березня 2008 20:17

Кондоліза Райс прибула до Києва: центр столиці перекрито

Держсекретар США Кондоліза Райс прибула увечері в понеділок до Києва, де о 23.00 очікується приліт президента США Джорджа Буша.

Літак з главою зовнішньополітичного відомства США приземлився близько 20.00 на військово-транспортний термінал аеропорту "Бориспіль" (Київ), повідомив співробітник аеропорту .

Територія у будівлі аеропорту розділена на дві частини. Один вихід відкритий для пасажирів, а другою оточений співробітниками спецпідрозділу "Барс" і міліціонерами.

До залу офіційних делегацій з"їжджаються представники українських і зарубіжних ЗМІ. В даний час їх близько 50 чоловік.

На шляху до аеропорту, уздовж Бориспільської траси, встановлені українські прапори.

Наметове містечко жителів Бориспільського району біля селища Щасливе, які протестують проти земельних махінацій в Київській області, не знесений, не дивлячись на близькість до траси (близько 20 метрів). Біля нього знаходяться співробітники спецпідрозділу "Барс".

Уздовж Бориспільської траси стоять співробітники спецпідрозділу "Барс" і ДАІ.

Особливі заходи безпеки також прийняті в місці, де зупиниться президент США на ніч.

Як повідомляє телеканал "1+1", вулиці Софіївська і Володимирська поблизу п"ятизіркового готелю Hyatt практично повністю перекриті співробітниками міліції і правоохоронних органів.

На вулицях стоять вантажівки з піском. Проїхати і пройти до готелю і у внутрішні двори не можливо. Міліції дозволено пропускати лише постояльців готелю і жителів довколишніх будинків, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Кондоліза Райс прибула до Києва: центр столиці перекрито». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі