понеділок, 15 квітня 2013 12:36

Комуністи запитають у Присяжнюка про корупцію в його міністерстві

Комуністи запитають у Присяжнюка про корупцію в його міністерстві
Симоненко хоче посилити кримінальну відповідальність за "осквернення та руйнування пам'ятників переможцям". Фото: tsn.ua

Лідер фракції Компартії у парламенті Петро Симоненко хоче запитати міністра аграрної політики Миколу Присяжнюка під час години запитань до уряду в п'ятницю про корупційні дії в його міністерстві.

Про це він сказав під час засідання Погоджувальної ради, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Я прошу, щоб під час години запитань до уряду заслухати інформацію Присяжнюка - міністра АПК. Я думаю, що публікації в газеті "2000", останній номер, є підтвердженням того, що там у них потрібно розібратися. Чи там міністри працюють, чи там корупціонери працюють. І все те, що відбувається, потрібно, щоб ми оцінили відповідним чином. Щоб ми дали оцінку підготовки до весняно-польових робіт, і яку допомогу потрібно надати нашому селу", - сказав Симоненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кайда розповів, як Симоненко дивився на нього квадратними очима

Лідер КПУ також запропонував внести до порядку денного ряд законопроектів, які стосуються Другої світової війни.

"Я прошу внести до порядку денного і розглянути законопроекти щодо внесення змін до назв вулиць, пов'язаних із Великою вітчизняною війною. Ми наближаємося до 9 травня і вітатимемо наших переможців. А тим часом місцеві князьки будуть перейменовувати вулиці й намагатися зруйнувати зв'язок поколінь", - зазначив комуніст.

Він запропонував внести до порядку денного законопроекти, які посилюють кримінальну відповідальність за "осквернення та руйнування пам'ятників переможцям".

Крім того, депутат наголосив на потребі відміни медичної реформи.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи запитають у Присяжнюка про корупцію в його міністерстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі