Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2007 12:30

Комуністи відмовилися голосувати за проект держбюджету-2008

Фракція комуністів не голосуватиме за проект держбюджету на 2008 рік, заявив лідер Компартії Петро Симоненко. За його словами, комуністи ніколи не проголосують за продаж землі сільськогосподарського призначення, а саме в проекті держбюджету наступного року по цьому виду продажу передбачається отримання більше 2,5 млрд грн і заплановано витратити ці кошти на фінансування соціальних програм, повідомляє в четвер прес-служба КПУ.

Симоненко нагадав, що в своїй передвиборній програмі Компартія виступає категорично проти розпродажу земель сільськогосподарського призначення, які зараз залишаються фактично єдиним надбанням українських селян.

"Фракція комуністів пропонує привернути інші джерела для покриття соціальних витрат. Скажімо, доцільно скоротити витрати на утримання чиновників і, зокрема, секретаріату президента, що збільшить бюджет на 2-3 млрд грн", - відзначив він.

Крім того, П.Симоненко вважає за необхідне ввести диференційований прибутковий податок і встановити податок на багатства.

Лідер комуністів упевнений, що ці пропозиції будуть враховані під час розгляду проекту держбюджету-2008. "А поки головний фінансовий документ наступного року буде взятий на розгляди для напрацювання пропозицій до 15 жовтня", - відзначив він, повідомляє Интерфакс.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Комуністи відмовилися голосувати за проект держбюджету-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути