понеділок, 29 вересня 2008 16:34

Комуністи сплять і бачать Ющенка за ґратами

КПУ наполягатиме на залученні Віктора Ющенка до кримінальної відповідальності. Про це заявив народний депутат від КПУ Спиридон Килінкаров, коментуючи попередні результати роботи Тимчасової слідчої комісії ВР щодо постачань зброї до Грузії.

Килінкаров зазначив, що якщо провина Президента Ющенка в тому, що "він особисто займався координацією постачань зброї до Грузії", буде доведена, то комуністи наполягатимуть на притяганні його до кримінальної відповідальності.

У тому, що постачання зброї відбувалися під особистим керівництвом Глави держави, у Килінкарова "немає абсолютно ніяких сумнівів". "Тому що однобока позиція Президента, без з"ясування реальної ситуації на Кавказі, і ухвалення таких рішень зайвий раз підтверджують той факт, що Ющенко не є самостійним політиком, він - представник інтересів США або довірена особа Буша на території України", - упевнений парламентарій.

За його словами, якщо причетність Ющенка до постачань зброї до Грузії буде доведена, то він повинен буде нести за це кримінальну відповідальність. "Це злочин, чоловік порушив закон, він злочинець, і процедура імпічменту повинна бути почата. Для мене ці речі абсолютно зрозумілі й очевидні. Думаю, за підсумками роботи слідчої комісії ми зробимо відповідні висновки. Принаймні, фракція комуністів наполягатиме на тому, щоб притягти Ющенка до кримінальної відповідальності", - пообіцяв Килінкаров.

Нагадаємо, раніше Тимчасова слідча комісія ВР з питання з"ясування обставин постачань зброї і військової техніки до Грузії заявила, що виявила ряд фактів, що підтверджують порушення законодавства і наявність фінансових зловживань у цьому питанні, повідомляє ЛІГА.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи сплять і бачать Ющенка за ґратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі