четвер, 17 липня 2008 08:53

Комуністи "розкусили", чому регіонали не протестують проти навчань НАТО

Народний депутат України Микола Кравченко (КПУ) переконаний, що Партія регіонів не протестує проти навчань НАТО, що проходять в Україні, через свою "класову сутність".

Про це він заявив на прес-конференції в Донецьку.

"Класова сутність Партії регіонів відома – це представники крупної буржуазії. Зараз, у розпал навчань НАТО, якщо ви помітили, ніхто з лідерів Партії регіонів не виступив проти. Мене, наприклад, це абсолютно не дивує", - сказав Кравченко.

На його переконання, Партія регіонів не виступає проти навчань НАТО, тому що "інтереси великого капіталу сьогодні лежать в площині американських інтересів". "Тому що, мабуть, гроші там знаходяться, і це примушує їх бути дуже обережними", - вважає депутат.

"Цілком зрозуміло, що там, де їй вигідно, Партія регіонів пропагує той або інший ідеологічний постулат", - додав Кравченко.

14 липня в Україні почалися двосторонні українсько-американські військово-морські навчання із запрошенням інших країн "Сі Бриз - 2008". Всього в навчаннях беруть участь військовослужбовці з 17 країн світу, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи "розкусили", чому регіонали не протестують проти навчань НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі