пʼятниця, 23 лютого 2007 18:14

Комуністи проведуть в Києві референдум щодо НАТО

Активісти Компартії і проросійських організацій планують 25 березня провести неофіційний референдум щодо вступу України в НАТО і участі в Єдиному економічному просторі. Про це повідомляє офіційний сайт КПУ.

- Забезпечити виготовлення бюлетенів для голосування на консультативному референдумі за народною ініціативою в місті Києві 25 березня 2007 року по встановленій формі згідно з кількістю жителів Києва, які мають право брати участь в голосуванні, - йдеться на офіційному ресурсі Компартії.

Як очікується, на консультативному референдумі киянам запропонують відповісти на питання, вказані в бюлетенях:

"Чи підтримуєте Ви курс Президента України Віктора Ющенка на вступ України в НАТО?" і чи "Підтримуєте Ви відновлення і зміцнення взаємовигідних економічних зв"язків України з

Росією, Білоруссю і Казахстаном в рамках Єдиного Економічного Простору?".

В організації референдуму спільно з комуністами беруть участь партія "Зубр", Російська община Києва, Союз православних братерств.

Нагадаємо, що раніше аналогічний референдум комуністи провели в Криму, вони також хочуть провести консультативний референдум в Одесі.

Сьогодні стало відомо, що під Києвом виявлено друкарню, що друкувала велику партію бюлетенів з референдуму щодо вступу України в НАТО, повідомляє Новый регион.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи проведуть в Києві референдум щодо НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі