середа, 26 листопада 2008 08:34

Комуністи помстяться міліції за розбитого Леніна

Голова фракції Комуністичної партії України в Кременчуцькій міськраді Володимир Шапран вимагає відставки начальника міліції міста Василя Овчаренка, оскільки він не організував відповідної охорони пам`ятника Леніну, який розбили вандали.

Про це повідомили в прес-службі КПУ.

"Перший замах на цей пам`ятник було здійснено в липні цього року, коли у нього відбили голову. У вересні на нього вчинили замах вдруге - відбили плитку. Я звернувся в міліцію, через 3 місяці мені написали, що не можуть знайти винних. Тепер розбили й пам`ятник. Не була організована відповідна охорона. Міліція одержує велике "незадовільно", а начальникові міліції я пропоную піти у відставку". – сказав Шапран.

23 листопада в Кременчуку невідомі розбили пам`ятник Володимиру Леніну на Полтавському проспекті. "Монумент заввишки 3,5 м, вилитий з монолітного бетону і забарвлений під колір бронзи не просто містив механічні пошкодження: фігура батька пролетаріату була жорстоко розбита. Пошкоджені частини валялися неподалік від пам`ятника", – сказали в Центрі з питань зв`язків з громадськістю облуправління міліції.

У центрі також відзначили, що дана споруда не становить культурної цінності, проте є історичною спадщиною.

За даним фактом проводиться перевірка, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи помстяться міліції за розбитого Леніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі