пʼятниця, 22 червня 2007 11:11

Комуністи підтримали ідею Ющенка

 Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко підтримує ініціативу президента України Віктора Ющенка про відміну депутатської недоторканності і пропонує йому підписати закон про імпічмент.

"Відміна необмеженої депутатської недоторканності і відповідних норм Конституції і законів України до загальновизнаних європейських стандартів, - це одне з ключових програмних положень комуністів", - йдеться у відкритому листі лідера КПУ президентові, який поширено у п"ятницю.

Одночасно, Симоненко інформує, що "необмежена недоторканність розповсюджується не лише на депутатів, а ще й на багатотисячний загін можновладців різних рівнів". "І це, перш за все, ви, пане президенте, керівництво вашого секретаріату, призначені вами губернатори і голови різних адміністрацій. Це судді, прокурори, члени уряду... Пане президенте, почніть з себе... Підпишіть закони про спеціальні слідчі комісії, про спеціального прокурора, про президента, про імпічмент", - наголошується в тексті листа, пише  Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи підтримали ідею Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі