понеділок, 11 лютого 2008 20:02

Комуністи написали для НАТО свій лист

Компартія України звернулася до політичних партій і об"єднань України з пропозицією розглянути проект відкритого листа-звернення до генерального секретаря НАТО Яапу деХооп Схефферу і членам Північноатлантичної ради, повідомляє прес-служба КПУ. Остаточно допрацювати і спільно підписати відкритий лист Компартія пропонує на круглому столі патріотичних партій і рухів.

У листі до генсека, зокрема, сказано, що підписання "листа трьома" посадовими особами української держави відбулося без згоди на це українського суспільства і парламенту.

"Ми, представники політичних партій, які представляють більшість виборців... закликаємо Північноатлантичну раду не починати офіційної процедури розгляду звернення про приєднання України до програми Плану дій щодо отримання членства в НАТО на саміті в Бухаресті в квітні 2008 року. Ухвалене при таких обставинах позитивне рішення не відповідатиме дійсним інтересам і прагненням українського народу і може спровокувати загострення суспільно-політичної ситуації в Україні", - сказано в заяві, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи написали для НАТО свій лист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі