субота, 03 травня 2008 13:59

Комуністи хочуть залишити російський флот в Україні назавжди

Народний депутат, перший секретар кримського рескому Компартії Леонід Грач оголосив про початок збору підписів проти виведення Чорноморського флоту РФ із Севастополя.

Про це він заявив у п"ятницю на щорічній традиційній зустрічі кримських партизанів.

За словами політика, якщо влада України доб"ється перебазування ЧФ у Новоросійськ, "це стане зрадою нас, слов"ян, здачею східно-слов"янських, християнських позицій на користь далекої нашому духу ворожої євро-атлантичної цивілізації".

"Тому сьогодні тут, на партизанській маївці в Кримських горах, на землі, политій кров"ю героїчного опору радянських воїнів, повідомляю про початок збору підписів проти виведення Чорноморського флоту із Севастополя. Виступимо за те й доможемося, щоб Чорноморський флот навічно залишався в місті бойової російської слави, у місті-герої Севастополі", - закликав лідер кримських комуністів.

Відповідно до україно-російської угоди, ЧФ РФ базується на території України до 2017 року, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи хочуть залишити російський флот в Україні назавжди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі