вівторок, 15 січня 2013 22:16

"Комуністи - це політичні повії, які й маму рідну продадуть" - "свободівець"

"Комуністи - це політичні повії, які й маму рідну продадуть" - "свободівець"
Олексій Кайда Фото: gazeta.ua

Нардеп від ВО "Свобода" Олексій Кайда вважає, що "найдорожчою" фракцією у нинішньому парламенті є фракція комуністів. Про це він заявив сьогодні на засіданні Тернопільського прес-клубу.

"Найдорожча фракція у Верховній раді – комуністи. Це політичні повії, які й маму рідну продадуть. Вони сидять, розповідають, що проти олігархів. Але гроші беруть від тих самих олігархів за голосування", - сказав Олексій Петрович.

Кайда порівняв представників цієї політсили із Понтієм Пилатом.

"Коли вони розповідали, що не несуть відповідальності за дії уряду і президента – та як не несете, хлопці? Я розумію, що їхні люди не входять у Кабінет міністрів. Але той самий Калетнік, який сидить у президії, очолював Митну службу. Тобто, вони взяли посади державних комітетів. Державні комітети – це рівень міністерств. Тільки вони не у Кабміні. Це як Понтій Пілат – руки вмили. Але "сиділи" на лісовому господарстві, на водному, на митниці", - зазначив народний депутат.

Він акцентував на тому, що комуністи віддають свої голоси за гроші чи посади.

"Комуністи перший раз, наприклад,"валять" голосування. Тоді "регіони" біжать до них, домовляються за певні преференції – або фінансові, або якісь посади. От і найдорожча фракція", - пояснив Кайда.

Зараз ви читаєте новину «"Комуністи - це політичні повії, які й маму рідну продадуть" - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі