четвер, 06 вересня 2012 20:30

Комуніст визнав, що законопроект про мирні зібрання є проблемним

Комуніст визнав, що законопроект про мирні зібрання є проблемним

Відкладення Верховною радою розгляду законопроекту, яким пропонується карати мітингувальників на 15 діб арешту у разі порушень під час проведення мирних акцій, є правильним рішенням.

Таку думку висловив народний депутат від фракції Комуністичної партії України Ігор Алексєєв у ефірі "Ера-FM".

"Цей законопроект є проблемним. Він стосується прав громадян. Тому, я думаю, Верховна Рада абсолютно вірно перенесла його розгляд. Думаю, будуть вноситися певні зміни, щоб можна було казати про його розгляд та прийняття", - сказав він.

За його словами, Рада не приймала скандальних законопроектів.

"З тих 55 законопроектів, які зараз стоять на порядку денному та були внесені на на цей пленарний тиждень, я би виокремив, наприклад, законопроект, внесений Кабінетом Міністрів, 10447 про захист суспільної моралі, про внесення змін до закону про оренду земель, проект закону про внесення змін до Бюджетного кодексу відносно розвитку державного бюджету", - зазначив Алексєєв.

Комуніст висловив задоволення роботою 11-ї сесії парламенту.

"Верховна Рада сьогодні працює згідно з рішенням народних депутатів, яке було проголосоване до завершення розгляду порядку денного. Це свідчить, мабуть, про бажання Верховної Ради попрацювати ефективно, попри те, що сьогодні ми можемо говорити про настання піку виборчої кампанії", - наголосив Алексєєв.

Нагадаємо, народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Андрій Парубій вважає, що законопроект №2450 "Про проведення мирних заходів" перенесли через високий суспільний резонанс, який він викликав.

Зараз ви читаєте новину «Комуніст визнав, що законопроект про мирні зібрання є проблемним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі