середа, 20 травня 2009 12:26

Компромат на Луценка може знайти тільки Штирлиц - екс-голова Інтерполу

Компромат на Луценка може знайти тільки Штирлиц - екс-голова Інтерполу

Народний депутат від "НУ-НС" Кирило Куликов вважає, що отримати від Німеччини документи, які свідчили б про дебош міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, практично неможливо.

Про це він заявив журналістам в кулуарах парламенту.

"Я, як колишній голова Інтерполу, можу сказати, що цю інформацію отримати дуже важко. Практично неможливо суто технічно і суто у відповідності до всіх норм. Це не залежить від того, хто буде звертатись – чи депутат, чи навіть герой України. Є правова вимога і міжнародне законодавство згідно з яким документи таким чином не надаються. Може є якийсь там Штирлиц, який зможе отримати ці документи, але це практично неможливо", - розповів "нунсівець".

Нагадаємо, напередодні Верховна Рада створила одразу дві комісії з питань розслідування інциденту за участю Луценка в аеропорті Франкфурт-на-Майні.

Юрій Луценко тимчасово усунений з посади міністра внутрішніх справ України.


Куликов займав посаду керівника "Національного центрального бюро Інтерполу в Україні" при МВС України з 2005 до 2007 року.


Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Компромат на Луценка може знайти тільки Штирлиц - екс-голова Інтерполу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі