середа, 02 лютого 2011 09:48

Компартія зробила Януковичу зауваження

Компартія зробила Януковичу зауваження

Компартія відзначила відхід президентської команди від принципів, що були задекларовані в угодах між партією та кандидатом у президенти Віктором Януковичем.

Про це у коментарі ІМК заявила народний депутат України від КПУ Катерина Самойлик.

"Слід відзначити, що на початку свого перебування в коаліції, ми домоглися прийняття ряду питань. Зокрема, покращення відносин з Росією, закріплення позаблокового статусу України. Але надалі ми побачили відхід від задекларованих принципів. Ми бачимо вплив певних сил з оточення президента України, які, наприклад, провокують розпалювання міжнаціональної ворожнечі, потурання діяльності неонацистів", - зазначила парламентарій.

За словами Самойлик, низка ЗМІ, які належать "регіоналам", допускають до ефіру керівника ВО "Свобода" Олега Тягнибока та його прибічників, що є "досить небезпечним явищем для України".

Комуністка зауважила, що пленум ЦК Компартії направив до Януковича своє звернення.

"Ми зазначили, що в обов'язковому порядку після відповіді президента України залишаємо за собою право приймати рішення Пленумом ЦК Компартії. Поки що пленум прийняв рішення, що ми повинні бути в більшості та працювати, як зараз", - додала Самойлик.

Зараз ви читаєте новину «Компартія зробила Януковичу зауваження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі