четвер, 03 лютого 2011 19:48

Компартія розкритикувала реформи Азарова

Компартія розкритикувала реформи Азарова

В Україні - не реформи, а банальне підвищення цін.

У цьому впевнена народний депутат України від КПУ Катерина Самойлик.

Як повідомила прес-служба Компартії, Самойлик заявила, що тарифи на ЖКП в Україні підвищуються за вказівкою МВФ.

"Те, що зараз відбувається у сфері ЖКГ (і не тільки) - це не реформи, це елементарне підвищення цін. Ви думаєте, тільки населення це турбує? А підприємства? Подивіться тільки які ціни сьогодні на електроенергію і газ для підприємств. У рази більше! Таким чином, ми просто знищуємо нашого вітчизняного виробника", - зазначила комуністка.

На її переконання, це не реформи, а тільки їх видимість.

"Це елементарне, банальне підвищення тарифів і цін! Реформи повинні носити глобальний характер, вони повинні вносити структурні зміни. А цього поки ми не бачимо. Перед нами лежить те, що на поверхні - сказав МВФ "зробити це, обрізати те й урізати тут", те у нас і робиться. Але це не реформи", - підсумувала парламентарій.

Нагадаємо, раніше народний депутат від КПУ Катерина Самойлик заявила, що Компартія відзначила відхід президентської команди від принципів, які були задекларовані в угодах між Комуністичною партією і кандидатом у президенти Віктором Януковичем.

ForUm

Зараз ви читаєте новину «Компартія розкритикувала реформи Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі