пʼятниця, 12 жовтня 2007 10:35

Компартія не голосуватиме за Тимошенко-прем"єра

Компартія не голосуватиме за Тимошенко-прем"єра
Фракція Комуністичної партії в новій Верховній Раді не буде підтримувати кандидатуру лідера блоку свого імені Юлії Тимошенко в разі її висування на посаду прем"єр-міністра.

Про це сказано в повідомленні прес-служби КПУ.

"Сьогодні я можу відповідально заявити, що фракція КПУ не підтримає цю кандидатуру", - заявив кандидат у депутати Ради від КПУ Петро Цибенко.

Водночас він зазначає, що при ухваленні рішення про голосування за ту чи іншу кандидатуру КПУ буде уважно зважувати всі "за" і "проти".

"Я особисто навіть у примарному сні не можу уявити ситуацію, в якій Компартія підтримає пані Тимошенко під час голосування щодо прем"єра", - сказав Цибенко.

Зі слів комуніста, КПУ буде керуватися досвідом при вирішенні цього питання.

"Ми в цьому випадку будемо вже виходити не апріорі з того, що може зробити цей політик, а ми просто можемо виходити з тієї практики господарювання, яку, я думаю, не тільки комуністи, але й народ України не забув за кілька попередніх років, коли при владі були помаранчеві уряди й, зокрема, уряд пані Тимошенко", - зазначив Цибенко.

Блоки Юлії Тимошенко й "Наша Україна - народна Самооборона" мають намір створити коаліцію в новій Раді.

Найбільш імовірною кандидатурою на пост прем"єра від цієї коаліції є Юлія Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Компартія не голосуватиме за Тимошенко-прем"єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі