середа, 04 жовтня 2017 17:16

Комітет національної безпеки та оборони підтримав звільнення Муженка

Комітет національної безпеки та оборони підтримав звільнення Муженка
Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони заявив, що своєю директивою 2017 року начальник Генерального штабу Віктор Муженко зняв охорону складів і арсеналів. Фото: DonPress.com

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони підтримав звернення до президента Петра Порошенка з вимогою звільнити начальника Генерального штабу Збройних Сил України Віктора Муженка.

Також комітет підтримав звернення про звільнення керівника Військової служби правопорядку України.

Як було з'ясовано під час засідання комітету з нацбезпеки під час питання-відповідей до представників Генерального штабу та Міноборони, склади в Калинівці практично не охоронялися, оскільки своєю директивою начальник Генерального штабу зняв з них охорону.

"Тільки в цьому році Калинівку перевіряли тричі - один раз комісія Адміністрації президента і два рази - спільна комісія Міноборони і Генштабу. Близько 50 осіб неодноразово виїжджали в Калинівку, щось там підписували. Це при тому, що охорони фактичної в Калинівці не було взагалі. Тому що своєю директивою 2017 року начальник Генерального штабу зняв охорону складів і арсеналів. Є така директива", - сказав голова комітету з питань національної безпеки та оборони Сергій Пашинський.

При цьому за інформацією заступника міністра оборони Ігоря Павловського, у Калинівку 2017 року з бюджету було виділено 25 млн 537 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Комітет національної безпеки та оборони підтримав звільнення Муженка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі