понеділок, 17 березня 2008 19:31

Комісія дасть оцінку діям Черновецкого до 29 березня

Голова комісії щодо розслідування діяльності голови Київської міськдержадміністрації Леоніда Черновецького Іван Васюник обіцяє, що за два тижні будуть оголошені результати роботи комісії. Про це він заявив після завершення засідання комісії в понеділок.

За його словами, до 29 березня про результати роботи комісії буде проінформований президент і громадськість.

"За наслідками своєї роботи комісія в праві рекомендувати президентові ті або інші форми стягнення по відношенню до особи, щодо якої проводиться службове розслідування. Але без проведення цієї роботи зараз рано говорити, про яку форму дисциплінарного стягнення може йти мова", - відзначив Васюник.

Він також підкреслив, що відповідно до порядку роботи комісії і проведення службового розслідування членам комісії заборонено висловлюватися по суті справи і інформації, яка стосується службового розслідування, до затвердження комісією підсумкового акту.

Васюник також повідомив, що комісія може вивчити матеріал контролюючих органів, які донині проводили свої розслідування.

"І я ще в день виходу указу президента звернувся у всі виконавські органи державної влади з проханням, щоб вони надали такі матеріали. Комісія не обмежуватиметься виключно цими матеріалами", - відзначив він.

"Ми відкриті для отримання інформації від кого-небудь. У тому числі і від журналістів, але виключно тієї інформації, яка відповідає предмету справи", - сказав Васюник.

Щодо роботи комісії Васюник відзначив, що в понеділок був затверджений розклад роботи на найближчих 2 тижні, а також вирішено, що у вівторок комісія продовжить свою роботу в приміщенні КГГА в 9:00.

За словами Васюника комісія структурована на три підрозділи, які очолюють міністр економіки Богдан Данилишин, міністр регіонального розвитку і будівництва Василь Куйбіда, а також керівник головного управління державної служби Тимофій Мотренко.

На питання, як Васюник оцінює наміри БЮТ добиватися термінового розгляду парламентом питання дострокових виборів мера Києва, він відповів: "Наміри БЮТ не мають відношення до роботи комісії", повідомляє Українська Правда.

Зараз ви читаєте новину «Комісія дасть оцінку діям Черновецкого до 29 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі