середа, 13 квітня 2011 18:20

Колишня "Міс Росія" потрапила під суд через наркотики

Колишній "Міс Росія", 39-річній Ганні Маловій були пред'явлені нові звинувачення прокуратурою Нью-Йорка.

На судових слуханнях, які відбулися у вівторок, 12 квітня, Ганні Маловій пред'явили звинувачення у дрібній крадіжці, фальсифікації та незаконному зберіганні наркотиків.

Раніше екс-модель вже двічі була арештована за підозрою в подібному злочині.

Ганна Малова, котра отримала корону "Міс Росії" в 1998 році і стала півфіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт-1998", була взята під варту в лютому 2010 року.

Потім її звільнили і вдруге заарештували в травні того ж року. Пізніше вона була звільнена під заставу в розмірі 3 тисяч доларів.

Тепер сторона звинувачення заявляє, що Анна Малова крала з кабінетів психологів рецептурні бланки і намагалася підробляти їх, щоб отримати доступ до таких сильних болезаспокійливих і психотропних препаратів, як "Вікодин" і "Клоназепам".

Росіянці інкримінується 14 подібних випадків за останні півтора року.

Проте по жодному зі звинувачень Малова провини не визнала.

Суд розглядає можливість включення Малової в програму, за якою тюремний термін може бути замінений на курс примусового лікування від наркотичної залежності. Але, за словами її адвоката, вона вже почала курс реабілітації.

Максимальний термін за висунутими проти Малової звинуваченнями становить сім років.

Зараз ви читаєте новину «Колишня "Міс Росія" потрапила під суд через наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі