четвер, 09 грудня 2010 15:25

Колишній сайт Тимошенко дістався "регіоналам"

Колишній сайт Тимошенко дістався "регіоналам"

Право володіння на інтернет-проект "Ідеальна країна" передано всеукраїнській молодіжній громадській організації "Молоді регіони".

Таке право було передане від Інтернет партії України, повідомляє Українська прес-служба Партії регіонів.

"Ми раді повідомити, що "Молоді регіони" вирішили підтримати більше ніж 15000 постійних користувачів інтернет-проекту "Ідеальна країна", надавши підтримку в реалізації сотень концепцій та ідей, які вже найближчим часом будуть оформлені у вигляді законопроектів та проектів рішень уряду", - заявив голова Інтернет партії України Дмитро Голубов.

За словами голови "Молодих регіонів" Андрія Пінчука, активісти організації провели аналіз концепцій та ідей користувачів інтернет-проекту і дійшли висновку, що деякі з них втратили свою актуальність, "але багато ідей заслуговують на підтримку та практичну реалізацію вже найближчим часом".

"Серед таких слід виокремити: проект щодо здійснення заходів, спрямованих на забезпечення енергетичної незалежності України, запровадження електронного реєстру судових документів, збереження здоров'я, підтримки сільської школи, реформування системи молодіжного житлового будівництва", - заявив він.

На думку Пінчука, команда Юлії Тимошенко "просто використала десятки тисяч людей в своїх політичних, передвиборних цілях і жодних практичних кроків, спрямованих на реалізацію ідей громадян, не було зроблено".

Як відомо, у 2006 році Тимошенко презентувала інтернет-проект "Ідеальна країна", який позиціонувався як інтерактивний майданчик для формування бази концепцій політико-економічних реформ в Україні.

Водночас проект так і не реалізував заявлену мету, а у січні 2010 року домен "Ідеальної Країни" купила "Інтернет партія Україна".

Нещодавно Тимошенко презентувала проект "Україна третього тисячоліття" - інтернет-ресурс, "який збиратиме пропозиції користувачів відносно законопроектів".

Зараз ви читаєте новину «Колишній сайт Тимошенко дістався "регіоналам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі