четвер, 16 січня 2020 11:01

Колишній помічник Трампа видасть книгу про тиск на Україну

Колишній помічник Трампа видасть книгу про тиск на Україну
Коли і під якою назвою Болтон видасть книгу, невідомо. Фото:images.unian.net

Колишній помічник президента США з національної безпеки Джон Болтон хоче написати у своїй книзі про тиск США на Україну і секрети Білого дому.

Зокрема, він напише про те, що знає про спробу Дональда Трампа змусити владу України розслідувати дії сина колишнього віцепрезидента Джо Байдена, повідомляє газета New York Times.

За інформацією видання, у верхній палаті Конгресу США досі вирішують, чи будуть викликати Болтона для свідчень щодо процедури імпічменту Трампа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соратник Джуліані запевняє, що Трамп бреше щодо України

Раніше Болтон заявив, що готовий виступити в Сенаті, якщо отримає для цього повістку. Він, незалежно від кінцевого рішення сенаторів, хоче викласти деякі деталі про липневу розмову Трампа з президентом України Володимиром Зеленським.

Болтон у своїй книзі збирається розповісти про те, що побачив під час роботи в адміністрації США. У книзі буде інформація, яка стосуватиметься Росії і Венесуели. Автор планує описати свої контакти з представником США при ООН Ніккі Хейлі, держсекретарем Майклом Помпео і виконувачем обов'язків керівника апарату Білого дому Міком Малвені. Їх, як стверджують джерела газети, виставлять в не зовсім гарному світлі.

Раніше демократи в Палаті представників Конгресу США викликали на слухання в рамках імпічменту президента Дональда Трампа його колишнього помічника з національної безпеки Джона Болтона та ще двох ключових працівників Ради національної безпеки (РНБ) при Білому домі.

Зараз ви читаєте новину «Колишній помічник Трампа видасть книгу про тиск на Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі