четвер, 20 вересня 2007 09:36

Колишній голова СБУ: Версія про отруєння Ющенка на дачі Сацюка провалилася

Колишній голова Служби безпеки України Ігор Смешко вважає, що версія, згідно якої кандидата в президенти України Віктора Ющенка отруїли під час вечері на дачі заступника голови СБУ Володимира Сацюка, провалилася. "Версія цієї вечері є тупіковою, тому що, повірте мені, всі ресурси всієї правоохоронної системи з лютого 2005 року були направлені на те, щоб цю версію довести до логічного кінця", - заявив Смешко в інтерв"ю радіо "Свобода".

"Якщо цілий рік, якщо маємо справу з діоксином, не проводилися процесуально правильно закріплені експертизи, то встановити час попадання отрути неможливо. Якщо людина, яка візьме на себе сміливість і підпишеться, що це можливо, то я вам гарантую, що її потрібно подавати на Нобелівську премію", - додав Ігор Смешко.

19 вересня президент України Віктор Ющенко виразив надію, що в ході переговорів між представниками прокуратур Росії і України буде досягнута домовленість, щоб особи, причетні до отруєння, були депортовані в Україну, а з тими з них, хто вже отримав російські паспорти, будуть проведені слідчі дії.

Ющенко ще раз нагадав, що для нього немає великого секрету, хто причетний до його отруєння. В той же час він відзначив, що за цими людьми "стоять інші фігури", повідомляє Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Колишній голова СБУ: Версія про отруєння Ющенка на дачі Сацюка провалилася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі